Camasa fitted rosu inchis

Camasa fitted rosu inchis

Camasa fitted rosu inchis

Cămașa este clar cea mai versatilă piesă din garderoba oricărei femei!

Aceasată cămașă, în mod special, este o piesă extrem de purtabilă și comodă, care completează o ținută neutră, adăugându-i o notă chic prin pata de culoare caldă și profundă și croiala care complimentează orice tip de corp fiind ușor cambrată.

De ce este așa de comodă? Pentru că bumbacul din care este făcută este combinat cu elastan și conferă lejeritate și libertate de mișcare.

Este ideală pentru femeia activă, care vrea să iasă din anonimat, păstrând totuși nota de eleganță pe care cămașa de un roșu profund o conferă unei ținute office moderne.

Se poate purta la birou cu un deux pieces clasic format din pantalon sau fustă și sacou împreună cu cizme cu toc, balerini sau stilettos, dar și cu o fustă conică, de piele și booties, pentru o ținută de ieșit cu fetele în oraș. Iar în weekend poart-o cu o pereche de jeanși, teniși și o geacă biker.

Puteți să o cumpărați de aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>