O rochie de dimineata până seara? (I)

Rochie black collar

O rochie de dimineata până seara? (I)

Astăzi vă propunem o rochie, o rochie care vă va putea însoți de dimineața până seara, indiferent de contex. Totul se reduce la accesorizare, așa că rochia devine o investiție în sine, pentru că poate deveni cu totul alta numai prin combinarea diverselor accesorii. Gulerul negru este în contrast cu restul rochiei, de un albastru profund, conferindu-i o notă distinctivă.

Lungimea este potrivită atât pentru zi, dar și pentru seară, nici mini, nici midi.

Tiparul este body fit structurat, dar nu strâmt pe corp,  iar materialul este elastic, oferind comoditate și libertate de mișcare.

Pentru zi sau o ieșire la restaurant se poate combina cu o pereche de balerini (că tot vine luna martie…) sau ghetuțe (pentru vremea mai răcoroasă) și un cardigan sau un sacou și un palton A-line sau un cardigan lung, larg și gros.

Iar pentru seară e perfectă cu o pereche de stilettos sau booties cu platformă, dress negru cu… buline, de exemplu, sau de dantelă… și un colier sau o pereche de cercei statement și un clutch pentru o ieșire la un cocktail party sau un bar.

Cumpăr-o de aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>