Rochia Contrast

Rochie Contrast

Rochia Contrast

Gata! A trecut și 1 Mai și ne îndreptăm vertiginos spre vară și garderoba nu poate rămâne în urmă…

Cum serile devin mai călduroase picioarele noastre se pot bucura din nou de libertatea pe care numai o rochie purtată fără dresuri o poate oferi.

Așadar vă propunem o rochie potrivită pentru o cină de afaceri sau o ieșire cu prietenii, forma și lungimea sa permițându-i o versatilitatea sporită.

Rochia Contrast este o rochie must have datorită culorilor, formei, dar și a calității materialelor folosite. Combinația este una foarte chic și întâlnită pe multe podiumuri sezonul acesta, voalul negru semitransparent adăugându-i o notă de eleganță rochiei drepte, iar alăturarea dintre materialul cu print colorat și voalul uni, face ca rochia să fie una deosebită, cu multe posibilități de purtare.

Pentru luna mai se mai poate combina încă cu ghetuțe fine cu toc, balerini sau stillettos  și o geacă de piele sau un blazer boyfriend, iar, odată cu venirea verii se poate combina cu sandale cu toc sau (pentru impact maxim) cu sandale „romane” până la genunchi. Ca accesorii puteți adăuga o pereche de cercei candelabru sau  un colier lung, fin, cu medalion sau charm. Pentru un look edgy puteți combina și multe brățări de pânză, metal și pietre sau cristale!

Have fun!

P.S: Nu am uitat că am spus și că este potrivită și pentru evenimente mai serioase (întâlniri de afaceri, birou etc.)… În combinație cu un blazer bine croit și o pereche de stillettos cu vârf ascuțit și o geantă miminalistă, poate chiar si cu aer retro.. Aveți o ținută business cu o atingere de feminitate!

O puteți cumpăra de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>