Sacoul ideal? Da!

Sacou moutarde dama

Sacoul ideal? Da!

In primul rând suntem un magazin online care își propune să și consilieze, nu numai să vândă, pentru că satisfacția clienților noștri este un must pentru noi. :)

Așa că de data aceasta vă propunem un sacou ideal nu numai prin calitatea materialelor, dar și prin croiala sa și calitatea accesoriilor – nasturi îmbrăcați în țesătura sacoului, căptușeala mătăsoasă și fermoarele fine de la mâneci.

Sacoul ideal, la două rânduri de nasturi, este foarte versatil, fiind potrivit atât pentru o ținută office, dar și pentru o cină elegantă, combinat cu o pereche de pantaloni pană sau pentru o ieșire noaptea, la un bar sau club, combinat cu un pantalon statement și un top cu paiete. Sau, pentru o seară cu adevărat memorabilă…. combină-l cu  o rochie din dantelă (lungă sau scurtă) și o pereche de sandale fine!

Propunem două culori pentru acest sacou – muștar și bleumarin închis.

Cumpără de aici varianta bleumarin sau de aici varianta muștar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>