Termeni și Condiții

Prin accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.hainedragute.ro utilizatorul accepta termenii si conditiile prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a acestui material.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.
www.hainedragute.ro este proprietatea SC NINFASHION SRL care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.<
Intregul continut al site-ului www.hainedragute.ro incluzand elemente de design si grafica web este proprietatea NINFASHION si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.hainedragute.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor NINFASHION fara acordul scris al acesteia.
ATENTIE! Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.hainedragute.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre firma noastra si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de pe teritoriul Romaniei .
www.hainedragute.ro este un magazin online si orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat doar prin intermediul comenzii direct pe website. S.C. NINFASHION S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari oricand, si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui, fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea in continuare a serviciilor www.hainedragute.ro inseamna acceptarea modificarilor aduse de catre firma noastra SC. NINFASHION SRL .
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, NINFASHION are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.
Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Deasemenea, aveti dreptul sa va opuneti datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.
Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nicio informatie (nume, adrese, comenzi) la terte parti cu exceptia curierului sau a postei.
Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.
Ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim niciun fel de garantie directa sau indirecta privind calitatea informatiilor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.
Se poate intampla ca la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta. NINFASHION isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel.
Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Returnarea produselor:
Produsele pot fi returnate in maxim 15 de zile in cazul in care:
1. Ati primit produsul deteriorat sau defect;
2. Ati primit un alt produs decat cel comandat;
Produsele nu se despagubesc daca va razganditi dupa ce ati efectuat plata, daca le refuzati din motive subiective, daca au fost folosite sau deteriorate dupa primire, daca nu se returneaza in ambalajul original. In maxim 30 de zile de la data returnarii, vom inapoia contravaloarea comenzii intr-un cont bancar pe numele persoanei care a facut comanda. Orice returnare de produse trebuie aprobata initial de catre un operator, programul de lucru pentru returnari este de Marti pana Vineri intre orele 10:00 – 15:00
In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 72 de ore lucratoare de la data returnarii produselor comandate.
Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre Ninfashion doar in cazul in care va incadrati in conditiile de despagubire si alegeti sa comandati alte produse in locul celor returnate, in caz contrar clientul va suporta cheltuielile de returnare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>